Herbie Computer Service

Herbie Computer Service is het bedrijf voor al uw computer en netwerk gerelateerde problemen. Geheel regio Den Haag en Rotterdam maakt al gebruik van onze diensten.

Herbie Computer Service is een dynamisch en jong bedrijf met een enthousiast team dat erop gericht is om uw computer, internet en netwerk gerelateerde problemen aan te pakken. Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Onze medewerkers zullen u met hun jarenlange ervaring tot uw dienst zijn en doen hun uiterste best om uw contact met Herbie Computer Service tot een aangename ervaring te maken.. Heeft u hulp nodig met uw pc, laptop, tablet, smartphone of iets anders dat technisch gerelateerd is, neem dan contact met ons op en wij zullen u tot dienst zijn.

Wat zeggen anderen over ONS..

Je eigen onderneming de hemel in prijzen kan iedereen, maar waar het echt om gaat is wat andere mensen vonden van onze service. Hieronder staan sites waar mensen vertellen hoe ze de service bij Herbie Computer Service vonden.

GoudenGids - Den Haag E.O.
Reacties via de Goudengids Online voor Den Haag en omstreken.

Goudengids - R'dam E.O.
Reacties via de Goudengids Online voor Rotterdam en omstreken.

Recensies van servicebedrijf Herbie Computer Service op www.zoekcomputerhulp.nl

Marktplaats
Recensies van marktplaats gebruikers.

ONZE MISSIE

Herbie Computer Service begrijpt dat u een druk bestaan heeft. Het uitzoeken en/of oplossen van computer gerelateerde problemen kan ontzettend veel kostbare tijd in beslag nemen.

Herbie Computer Service wilt daarom graag uw ICT Partner worden. Wij willen alle computer gerelateerde problemen uit uw handen nemen, zodat u bezig kunt blijven met de zaken die voor u belangrijk zijn.

KIES voor Herbie

Waarom Herbie Computer Service de beste keus is.
Wij zijn de voordeligste keus voor uw portemonnee. In tegenstelling tot de “handige” student gebruiken wij niet uw kostbare tijd als leerschool. Door de jarenlange ervaring heeft Herbie Computer Service uw probleem in no time opgelost, wat u dus ontzettend veel geld scheelt.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vakkundig & Snel
  • lid ICT Waarborg
  • Geen Voorrijkosten
  • Heldere prijzen